понеділок, 7 квітня 2014 р.

Сиркова намазка з огірочків та кропу

З настанням весни так хочеться чогось легкого, свіжого, починаючи з одягу та закінчуючи своїм раціоном. Особисто в мене, асоціація з весною також пов'язана із масовою появою свіжих тепличних огірочків.  Ясно, що вони і кроплені і хтозна що ще там, але так як в багатоповерхівці в Києві їх виростити  не має як:))), то купляю.
 Отож, у продовження варіацій на тему сніданків опублікую дуже простий рецепт сиркової намазки з огірочків, яка особисто мені нагадує смак дитинства:) Я таку постійно їла в дитинстві, коли приїжджала літом до бабці в село.
Так ось все геніальне просто:  треба розтерти кисломолочний сир, змішати його з посіченим кропом та дрібно-дрібно нарізаним огірочком. Заправити сметаною, добавити солі та перцю до смаку. Можна їсти відразу, як салатик. Але якщо трішки пофантазувати, то можна викласти цю сиркову масу на тост із висівками, виклавши на нього попередньо листя салату (листя не дає тосту розм'якнути).

По бажанню можна добавити  і свіжу цибульку, але так як у мене це варіант на сніданок і далі тре йти на роботу, то якось не личить дихати на колег цибулькою:)


Немає коментарів:

Дописати коментар