четвер, 12 вересня 2013 р.

Салат з тунцем

За що я  обожнюю салати, так це за приголомшливу можливість проявити політ фантазій при їх приготуванні.   

Моїм улюбленим є грецький салат, який я можу їсти на сніданок, обід і вечерю. Про нього  я напишу трішки пізніше, а зараз хочу поділитися своїм останнім салатнім експериментом, який увінчався у дуже смачний салатик із тунця (іншу назву ще не придумала). Дуже легко, швидко і поживно.

Приготування:

1.    Порвати листя салату (я використовувала салат айсберг).

2.    Моркву натерти довгими тонкими смужечками.

3.    Викласти шматочки тунця, посипати насінням і  кедровими горішками.

4.    Заправити оливковою олією.

5.    Сіль, перець за смаком.






Як на мене, додавання будь-яких горішків, насіння чи сухофруктів у салат завжди є виграшним.

Всім смачного і вдалих експериментів.









Немає коментарів:

Дописати коментар