І все таки велика річ, оце воно натхнення - коли навіть в дощовий день в тебе є бажання вранці піти на базар (чи по київському на ярмарку:), купити всякого свіжого і смачненького та приготовити на сніданок щось цікавіше ніж яєчню чи
вівсянку.
В цю суботу все було саме так. На базарі накупила свіжих продуктів
і на сніданок, який на вихідних завжди виходить пізнім, у нас були млинці.
Млинці готовила за безпрограшним для себе універсальним рецептом, який
підходить як до солених так і до солодких
начинок.
Приготування:
1. Взбити яйця з цукром.
2. Добавити олію, молоко - все добре
перемішати.
3. Добавити соду, борошно та сіль, все взбити
вінчиком чи міскером.
4. Тісто виливати кухлею на змащену салом
сковорідку та обсмажувати млинець з обох боків до золотистого
кольору.
Вихід 15-16 млинців.
Начинки до млинців можна готувати різні-різні - від солодкого варення, меду, сиру з родзинками та журавлиною до делікатесних млинців із червоної ікри. Все залежить від ваших вподобань та фантазії.
Всім чудового ранку, смачних сніданків і гарних
вихідних!
Немає коментарів:
Дописати коментар