неділя, 15 вересня 2013 р.

Млинці: сніданок вихідного дня

І все таки велика річ, оце воно натхнення -  коли навіть в дощовий день  в тебе є бажання вранці піти на базар (чи по київському на ярмарку:), купити всякого  свіжого і смачненького та  приготовити  на сніданок щось цікавіше ніж яєчню чи вівсянку.  


В цю суботу все було саме так. На базарі накупила свіжих продуктів і на сніданок, який на вихідних завжди виходить пізнім, у нас були млинці. Млинці готовила за безпрограшним для себе універсальним рецептом, який підходить як до солених так і  до солодких начинок.


      Приготування:

    1.  Взбити яйця з цукром.

    2. Добавити олію, молоко - все добре перемішати.

    3. Добавити соду, борошно та сіль, все взбити вінчиком чи міскером.

    4. Тісто виливати кухлею на змащену салом  сковорідку  та обсмажувати млинець з обох боків до золотистого кольору.

Вихід 15-16 млинців.
   




Начинки до млинців можна готувати різні-різні - від солодкого варення, меду, сиру з родзинками та журавлиною до  делікатесних млинців із червоної ікри. Все залежить від ваших вподобань та фантазії.


Всім чудового ранку, смачних сніданків і гарних вихідних!


Немає коментарів:

Дописати коментар